Een mooie tussenwand plaatsen met een deur erin

Geluidsisolerend

Eindeloze variatie

24-uursservice

Wilt u een tussenwand laten plaatsen met een deur erin?  Schakel dan de experts van InterWand in. Bij bijna elke ruimte die u plaatst met systeemwanden is een tussenwand met een deur nodig, want het is natuurlijk wel de bedoeling dat u naar binnen en naar buiten kunt. Maar welke tussenwand met een deur wilt u plaatsen is helemaal aan u. Moet het bijvoorbeeld passen bij de rest van de wanden of juist niet?

wandsysteem
systeem wanden

Wij kunnen een tussenwand plaatsen met een deur erin

Er zijn verschillende mogelijkheden als u een tussenwand met deur wilt laten plaatsen. Het belangrijkste is dat deze scheidingswand bij de rest van de systeem binnenwanden past. Heeft u gekozen voor de glazen systeemwanden? Dan is het verstandig om ook een tussenwand te plaatsen met een glazen deur. Zo wordt alles één geheel. Heeft u gekozen voor een houten systeemwand? Dan is het ook verstandig om de tussenwand met de deur aan te passen aan het materiaal van de andere wanden. Het is mogelijk om één tussenwand met een deur te plaatsen, maar het mooiste is natuurlijk als alles uit één serie bestaat.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op door ons een e-mail te sturen naar . Wilt u liever telefonisch contact hebben? Dit is ook zeker mogelijk, dit kan via 088-7447700. Wij zullen al uw vragen beantwoorden en u verder helpen.Wilt u een tussenwand met deur laten plaatsen door InterWand in Varsseveld, nabij Doetinchem? Of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan op verschillende manieren. Zo kunt u ons contactformulier invullen, wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Wij ontvangen u graag op ons kantoor om verder te praten over uw wensen en behoeften voor uw systeemwanden.