Systeem binnenwanden

Geluidsisolerend

Eindeloze variatie

24-uursservice

Systeem binnenwanden van InterWand in Varsseveld, nabij Doetinchem, zijn de oplossing voor kantoren, gezondheidsinstellingen en scholen. Dit zijn vaak grote open ruimtes. Om deze te verdelen in meerdere werkplekken kunt u binnenwanden plaatsen. Bij InterWand zetten we ons deskundige team aan het werk om de door u gekozen systeem binnenwanden te plaatsen. Onze wanden worden gebruikt bij scholen, kantoren of gezondheidsinstellingen. U heeft de keuze uit verschillende materialen die uitermate geschikt zijn voor meerdere sectoren.

wandsysteem
systeem wanden

Systeem binnenwanden plaatsen, speciaal voor uw business

Al onze systeem binnenwanden worden afgestemd op basis van uw wensen en behoeften. U kiest zelf uit verschillende merken en samenstellingen. Of het een glazen systeemwand is of juist een akoestische kantoorwand met hoge geluidsisolatie wij hebben het allemaal. Hierdoor creëert u uw gewenste ruimte met onze binnenwanden. Nadat u uw keuze heeft gemaakt, plaatsen onze vakmensen uw binnenwanden en zorgen ze ervoor dat alles goed staat. Ons deskundig team staat u te woord vanaf het moment dat u bij ons binnen stapt tot de systeem binnenwanden geplaatst zijn. Wij vinden het belangrijk dat alles naar wens verloopt en dat u tevreden bent met het eindresultaat. Daarom zorgen wij ervoor dat er voor uw project één aanspreekpunt is.

Neem contact met ons op

U kunt ons met al uw vragen e-mailen naar . Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u liever telefonisch contact? Ook dat is mogelijk via 088-7447700. Natuurlijk zullen wij ook al uw eventuele vragen dan ook beantwoorden. Ook kunt u het contactformulier invullen.