portfolio_interline-01

interline

HAARVOEG – HOGE GELUIDSISOLATIE – BRANDWEREND

Interline is een wand met een zeer strakke, bouwkundige uitstraling en toch een hoge geluidsisolatie. De panelen worden onzichtbaar in de stijl-constructie geklikt, hierdoor ontstaat een haarvoeg. Binnen het Interline systeem kunt u eindeloos variëren met materialen: melamine, vinyl, staal of fineer laten zich probleemloos met elkaar combineren binnen een wand.

portfolio_interspace-01

interspace

STERK – EFFICIËNT – HOGE GELUIDSISOLATIE

Een strakke wand met een uiterst strakke prijs/kwaliteit verhouding. De Interspace is een wand met een constructie zonder stijlen. Stalen monoblocs, naar keuze gemoffeld in zijdeglans, structuur of metalliclakken, vormen een gladde wand met haarvoegen.

portfolio_intersmart-01

intersmart

MINIMALISTISCH – PERSOONLIJK – SNELLE LEVERING

Met het Intersmart wandsysteem breekt Interwand opnieuw met geijkte standaarden. Zo onderscheidt dit innovatieve wandconcept zich onder meer door een zeer snelle levertijd.  Modern design gecombineerd met duurzame techniek. Glas gaat naadloos over in strak staal in elke gewenste kleurstelling.

portfolio_interlight-01

interlight

GELAAGD VEILIGHEIDSGLAS – STAAL IN ALLE KLEUREN

Interlight wordt vooral gekenmerkt door haar minimalistische karakter. De glazen panelen worden naadloos tegen elkaar geplaatst en aan de boven- en onderzijde geklemd in een strak profiel. De profielen zijn in alle gewenste kleuren leverbaar.

portfolio_interglass-01

interglass

DUBBELWANDIG GLAS – HOGE GELUIDSISOLATIE – BRANDWEREND

Interglass is in alle opzichten vooruitstrevend. Ten eerste heeft deze glazen systeemwand een vrijwel naadloos uiterlijk. Dankzij een geavanceerde techniek zijn de profielen van de wand in de glasconstructie opgenomen: het glas is óp de profielen gelijmd. Hierdoor ontstaat een gladde, strakke en egale wand.

portfolio_intervision-01

intervision

TRANSPARANT – HOGE GELUIDSISOLATIE – SLANKE DETAILLERING

Bij de Intervision vormen de verlijmde glaspanelen een strakke aaneengesloten glazen systeemwand zonder verticale profielen. Het prachtige design van dit dubbelglazen wandsysteem voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. De goede geluidsisolerende eigenschappen garanderen een uitstekende akoestiek.

portfolio_interselect-01

interselect

OMEGAPROFIEL – HOGE GELUIDSISOLATIE – BRANDWEREND

De Interselect is een economische wand met een overwegend verticale belijning in strakke aluminium profielen. Het systeem is opgebouwd uit platen van gipskarton met omega profiel, geschroefd tegen een C-stijl. Met de bekleding van vinyl of textiel kunt u alle kanten op.