Akoestische kantoorwanden

Geluidsisolerend

Eindeloze variatie

24-uursservice

Bent u voor uw onderneming op zoek naar akoestische kantoorwanden? Bij InterWand in Varsseveld, nabij Doetinchem zijn wij gespecialiseerd in stalen kantoorwanden. Als u een groot kantoor heeft en deze op wilt delen in een aantal verschillende kamers, dan zijn akoestische kantoorwanden het antwoord. U creëert meerdere werkplekken met meer privacy. We hebben diverse materialen met hoge geluidsisolatie. Dankzij de nieuwe kantoorwanden kunt in deze ruimtes vergaderen zonder dat iemand buiten het kantoor daar last van heeft.

wandsysteem
systeem wanden

Akoestische kantoorwanden voor uw business

Onze akoestische kantoorwanden zijn onderdeel van onze systeemwanden die geschikt zijn voor elk kantoor. In ons portfolio staan een aantal bestaande klanten als voorbeeld. Hier ontdekt u wat wij voor u kunnen betekenen. Middels een moderne scheidingswand creëert u meer privacy in uw kantoor, maar daarnaast is het ook ideaal om meer werkplekken te creëren. Dit is handig wanneer u bijvoorbeeld verschillende afdelingen gescheiden wilt houden. Met onze akoestische kantoorwanden is dit allemaal mogelijk. U krijgt bij ons de beste kwaliteit stalen kantoorwanden.

Neem snel contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in onze kantoorwanden? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons op een diverse manieren. Bel naar 088-7447700 of stuur een e-mail naar . Ook kunt u ons contactformulier invullen.