Een moderne scheidingswand

Geluidsisolerend

Eindeloze variatie

24-uursservice

Bent u op zoek naar een moderne scheidingswand voor uw kantoor? Wij specialiseren ons in systeemwanden voor kantoren, gezondheidsinstellingen en educatieruimtes, zoals scholen. We hebben verschillende soorten wanden, waaronder moderne scheidingswanden van hoogwaardige kwaliteit. U kunt verschillende stijlen kiezen voor een moderne scheidingswand. Denkt u bijvoorbeeld aan een glazen wand of juist een van vinyl. Een glazen wand zorgt voor een minimalistische uitstraling en kan zeker worden gebruikt als moderne scheidingswand. Houdt u van iets meer privacy? Ga dan voor een wand van vinyl, deze is helemaal gesloten en hier kunt u niet doorheen kijken.

wandsysteem
systeem wanden

Is een moderne scheidingswand iets voor uw pand?

Heeft u als bedrijf een grote ruimte tot uw beschikking en wilt u daar meerdere werkplekken, vergaderruimtes of collegezalen van maken? Dan zijn moderne scheidingswanden de oplossing. Een scheidingswand hoeft er niet saai uit te zien. Wij hebben verschillende mogelijkheden voor u om uit te kiezen. Denkt u onder andere aan moderne scheidingswanden van glas voor een minimalistische sfeer of juist voor een dichte wand voor iets meer privacy. De moderne scheidingswanden die u kiest, geven een unieke sfeer aan de ruimte denk bijvoorbeeld aan een houten scheidingswand. Als u veel presentaties houdt voor bijvoorbeeld colleges, dan is een donkere geluidsisolerende wand een uitstekende keuze. Zo zijn er eindeloze combinaties mogelijk en vindt u bij ons altijd een moderne scheidingswand die bij uw wensen en behoeften past.

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over de diverse mogelijkheden wat betreft moderne scheidingswanden van InterWand in Varsseveld, nabij Doetinchem? Of heeft u moeite met uw keuze? Neem dan contact met ons op! Onze experts helpen u graag verder. U kunt ons ook altijd e-mailen via . Ook zijn wij bereikbaar op 088-7447700. Stuur uw vragen of opmerkingen via ons contactformulier naar ons op. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact en helpen u verder. Dit kan door het beantwoorden van uw vragen of door u te voorzien van deskundig advies. Ons doel is te allen tijde om ervoor te zorgen dat u de beste moderne scheidingswand voor uw ruimte kiest.