Houten systeemwanden

Geluidsisolerend

Eindeloze variatie

24-uursservice

Bij InterWand in Varsseveld, nabij Doetinchem, werken we met houten systeemwanden look. Deze is gemaakt van vinyl. Dit dan wel zonder echt hout te gebruiken. Het voordeel van vinyl is dat het heel sterk en makkelijker te isoleren is. Dankzij het sterke materiaal komen er minder snel krassen of beschadigingen op, waardoor de wanden langer meegaan.

wandsysteem
systeem wanden

Wilt u de look van houten systeemwanden bij u op kantoor?

Wilt u een houten systeemwanden look? Wij kunnen u daarmee helpen! Wij gebruiken hierbij geen echt hout, maar vinyl van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor is het mogelijk om uw systeemwanden stofarm te monteren bij de door u gekozen ruimte. Wij werken tot nu toe voor kantoren, gezondheidsinstellingen en educatieve ruimtes zoals scholen, maar willen dit graag verbreden. Hier zijn vaak grote open ruimtes, waar wij meerdere ruimtes van maken met onze houten systeemwanden. Door de houtlook komt het natuurlijk over en geeft het net iets meer sfeer dan een betonnen wand.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van het creƫren van een houten look met onze systeemwanden bij de door u gekozen ruimtes? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons een e-mail sturen naar . Wij zijn bereikbaar via 088-7447700. U kunt ons contactformulier invullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Wij vinden het belangrijk dat onze klant centraal staat, daarom helpen we u zo goed mogelijk.