Wandsystemen kantoor

Geluidsisolerend

Eindeloze variatie

24-uursservice

Bij InterWand kunt u terecht voor het laten monteren van wandsystemen bij u op kantoor. Onze wandsystemen bestaan voornamelijk uit staal, dit zodat de wanden sterk en duurzaam zijn. Zo zit het staal bij de glazen wandsystemen in de profielen. InterWand staat voor duurzaamheid, klanttevredenheid, kwaliteit, veiligheid en arbeidsethiek. Dit ziet u ook terug bij het monteren van de wandsystemen bij u op uw kantoor.

wandsysteem
systeem wanden

Verschillende wandsystemen voor uw kantoor

Bij InterWand in Varsseveld, nabij Doetinchem, hebben we verschillende wandsystemen voor uw kantoor. Onze wandsystemen voor uw kantoor worden voornamelijk gemaakt van staal. Vindt u een minimalistische look en feel mooi? Kies dan voor een glazen wandsysteem. Met dit type wandsysteem is de geluidsisolatie in uw ruimte nog steeds hoog. Dit komt omdat wij alleen werken met gelaagd veiligheidsglas. Wilt u meer een functionele werkplek creëren? Dan is het verstandig om voor een interieurwand te gaan. Dit creëert meer werkplekken of werkruimtes. Om het allemaal één geheel te maken is het verstandig om een tussenwand met een deur van hetzelfde materiaal als de rest van de wand te kiezen. Natuurlijk is het wel mogelijk om ook alleen de tussenwand met deur te plaatsen, maar het is mooier als alle wanden uit één serie komen. Dit geeft een mooi resultaat.

Neem contact met ons op

Wilt u wandsystemen in uw kantoor plaatsen? Of heeft u nog vragen? Kom bij ons langs. Maak dan een afspraak door het contactformulier in te vullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met uop. Daarnaast kunt u ons e-mailen naar . Wilt u liever telefonisch contact hebben? Dit is ook zeker mogelijk, dit kan via 088-7447700. Wij zullen al uw vragen beantwoorden en u verder helpen. Daarnaast kunt u ook meer over ons bedrijf lezen.