Glazen systeemwand

Geluidsisolerend

Eindeloze variatie

24-uursservice

Bij InterWand in Varsseveld, nabij Doetinchem, krijgt u altijd een glazen systeemwand van hoogwaardige kwaliteit. Wij gebruiken gelaagd veiligheidsglas voor onze kantoorwanden van glas. Wanneer u kiest voor kantoorwanden van glas is het belangrijk om te bedenken waar de ruimtes voor zijn.

wandsysteem
systeem wanden

Uw nieuwe glazen systeemwand combineren

Een glazen systeemwand zorgt voor een minimalistisch en transparant gevoel. Wilt u graag iets meer privacy creëren? Kies dan voor een systeemwand met polariserend glas, bij dit glas bepaalt u op elk moment zelf of u kiest voor transparant of ondoorzichtig. De profielen van een glazen systeemwand kunnen in verschillende kleuren worden geleverd. De kleurkeuze is geheel aan u. Match de profielen bijvoorbeeld met de kleur van de rest van de ruimte om het te matchen met de rest van de kantoorwanden van glas. De glazen systeemwanden die wij leveren, zijn eenvoudig te combineren met onze andere binnenwanden. Hierdoor creëert u een half transparante ruimte, de ruimte krijgt licht binnen, maar kan het niet doorlaten. Door een systeemwand in glas te plaatsen, geeft u de ruimte een minimalistische look. Dankzij het glas lijkt het nog steeds een open ruimte, maar er zijn toch verschillende ruimtes gecreëerd door de interieur wanden.

Vraag direct meer informatie aan

Bent u er nog niet helemaal over uit welke systeem/kantoorwanden van glas u wilt voor uw onderneming? Geen probleem, wij horen graag al uw wensen en behoeften aan en voorzien u van deskundig advies voor de beste oplossing. Wij vinden het belangrijk dat u zo goed mogelijk geholpen worden en dat u tevreden bent met uw keuze. Wilt u meer informatie over glazen systeemwanden? Neem dan vooral contact met ons op! Onze vakmensen staan u graag te woord over kantoorwanden van glas en helpen u zo goed mogelijk. U kunt ons een e-mail sturen naar . U bereikt ons door het invullen van ons contactformulier, waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. In het bericht geeft u aan wat uw wensen en behoefte zijn voor de systeemwand. Heeft u liever telefonisch contact? Dat kan ook, u bereikt ons via 088-7447700. Wij zullen u goed helpen en ervoor zorgen dat u een goed beeld heeft wie wij zijn en wat wij doen bij InterWand.