Mooie systeemwanden voor uw bedrijf

Geluidsisolerend

Eindeloze variatie

24-uursservice

Bent u op zoek naar systeemwanden voor uw bedrijf? Bij InterWand in Varsseveld, nabij Doetinchem, hebben we veel verschillende mogelijkheden voor systeemwanden in een bedrijf of kantoor. Een systeemwand geeft een mooie verdeling in een ruimte waardoor deze gelijk een stuk functioneler is.

wandsysteem
systeem wanden

Wat is de functie van de systeemwanden in uw bedrijf of kantoor?

Als u als bedrijf de functie van de systeemwanden voor op het kantoor weet, dan is het makkelijker om een bijpassende wand te vinden. Gebruikt u de ruimte als vergaderruimte en wilt u dat deze er chique uitziet? Dan is een glazen systeemwand de oplossing voor u want een glazen wand kan een vergaderruimte chique ogen. Wilt u vooral een functionele ruimte waar al uw medewerkers aan de slag kunnen, waar ook nog eens leuk tegen aan kijken is? Dan is een interieur wand meer iets voor u. Heeft u nog geen idee over het type systeemwanden voor bij u op kantoor? Dat is geen probleem want wij hebben een portfolio met succesvol afgeronde projecten. Hier kunt u rustig doorheen kijken en inspiratie op doen. Daarnaast staat op onze site veel informatie over de verschillende wanden.

Wilt u meer weten? Laat het ons weten

Wilt u meer informatie over onze systeemwanden voor uw bedrijf? Of wilt u een afspraak met ons maken. U kunt bij ons op een afspraak komen om al uw wensen en behoefte te bespreken zodat onze wanden goed in uw bedrijf passen. Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Daarnaast zijn wij ook altijd bereikbaar via een e-mail naar . Heeft u liever telefonisch contact? Dat is geen probleem, u kunt ons bereiken via 088-7447700. Wij zullen al uw vragen beantwoorden en u verder helpen. Daarnaast kunt u ook meer lezen over ons bedrijf.