Interwand produceert zelf

CNC – kantbank

Alle profielen en panelen worden gekant d.m.v. een V-vormige matrijs, met behulp van dit ‘mes’ kunnen zo ook opstaande randen gecreëerd worden. Door gebruik te maken van de dichtdruktafel krijgen de bijzondere Interline S0- panelen hun vorm.

Computer gestuurde guillotineschaar.

In deze slagschaar is een bovenmes bevestigd in de verticaal bewegende bovenbalk en een ondermes in de tafel. Deze messen schuiven, afhankelijk van de instellingsmogelijkheden en de te knippen plaatdikte, langs elkaar af. Zo kunnen alle wandpanelen op maat worden geknipt.

Door gebruik te maken van de heftafel kunnen ook grote panelen worden geknipt. De bediening geschiedt door middel van een voetpedaal.

Computer gestuurde guillotineschaar.

De plaat wordt door middel van een aantal neerhoudstempels vastgehouden. Dit verbetert het knipresultaat en is bovendien veiliger. Met de CNC-bediening kan men de lengte, de dikte, het soort en de breedte van het materiaal ingeven, waarna de schaar zichzelf in de meest ideale positie zet om de betreffende plaat te knippen.

CNC Pons nibbel machine

In eigen huis kunnen alle uitsparingen worden gemaakt, zoals hoeken en perforaties.

Door de toepassing van verschillende stempels kunnen vrijwel alle gewenste ponsingen worden gemaakt.

CNC Pons-nibbel machine

Onze productiespecialisten bedienen de veelzijdige pons nibbel machine die computergestuurd worden en per project kan worden ingesteld.

Materiaal uit voorraad

Diverse profielen en kozijnen zijn uit voorraad leverbaar. Hierdoor kunnen wij voldoen aan een korte levertijd.