Wilt u een systeemwand met panelen plaatsen?

Geluidsisolerend

Eindeloze variatie

24-uursservice

Bent u op zoek naar een systeemwand met panelen? Bij InterWand in Varsseveld, nabij Doetinchem, helpen we u graag door een mooie systeemwand in de door u gekozen ruimte te plaatsen. Zo kunt een grote ruimte functioneler maken.

wandsysteem
systeem wanden

Een systeemwand bestaande uit verschillende panelen laten plaatsen

Een systeemwand bestaat uit verschillende panelen, dit is altijd zo omdat een systeemwand niet één grote muur is. De panelen zitten met profielen aan elkaar vast. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende kleuren. Het is belangrijk om van te voren te bekijken welk type systeemwand u wilt laten plaatsten bij u op kantoor. U heeft namelijk de keuze uit veel verschillende soorten materialen. Denkt u bijvoorbeeld aan een glazen systeemwand of juist een systeemwand met houten panelen. De verschillende materialen geven ook een andere look-and-feel aan de ruimte. Als u een glazen systeemwand laat plaatsen, geeft dit een meer minimalistische uitstraling, maar met een moderne scheidingswand creëert u een functionele ruimte met iets meer privacy.

Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden

Wilt u meer weten over een systeemwand met panelen plaatsen, of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. U kunt ook bij ons langskomen voor een afspraak. U kunt het contactformulier invullen,dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op. Daarnaast kunt u ons ook een e-mail sturen naar . Heeft u liever telefonisch contact? Dat is ook mogelijk door te bellen naar 088-7447700. Wij plannen graag een afspraak in om de vervolgstappen te bespreken. Ontdek ons verhaal  en ontdek de vele mogelijkheden bij ons bedrijf.